“Wie wil zoekt mogelijkheden, wie niet wil zoekt een reden”

Facebook
LinkedIn

Deze mooie quote kreeg ik via mijn meditation moments app en ik vind ‘m lekker raak! Je zult het ook herkennen want we zoeken allemaal wel eens een reden…Veranderen van gedrag en leefstijl kan best spannend zijn en een grote stap. Toch weet je vaak al langere tijd dat het nodig is iets aan je gezondheid te gaan doen. Die pijntjes iedere dag, niet je bed uit te branden ‘s morgens , de hele dag maar moe zijn en niet lekker in je vel? Je lijf geeft je allerlei seintjes! Luister je daar ook naar of wacht je tot de gevolgen groter worden?Er zijn zoveel mogelijkheden om je lijf gezonder te maken, je vermoeidheid achter je te laten en je weer fit te voelen. Dit hoeft niet te betekenen dat je hele leven op z’n kop wordt gezet maar kan in kleine stapjes met kleine aanpassingen die al heel veel resultaat kunnen opleveren… Begin maar eens met het vermijden van suiker, dat kan je al een hoop energie opleveren.

Dus… Zie jij mogelijkheden? 💚Kijk eens op mijn site of ik je er misschien bij kan helpen www.bewustgoedleven.nl. Voor orthomoleculaire en BrainQ therapie. En als jij liever in een groep aan de slag gaat met je gezondheid is mijn training bewust goed leven in 5 stappen perfect voor jou!

Meer berichten

Antidepressiva

De keerzijde van antidepressiva De hel van antidepressiva is wellicht een betere titel want ik zie zoveel narigheid van antidepressiva in de

Depressie en somberheid

In mijn praktijk behandel ik ook mensen met depressie, somberheid, burn-out, angsten en stress gerelateerde klachten. Je zou verwachten dat deze mensen