Orthomoleculaire en BrainQ Therapie

Een succesformule om weer lekker in je vel te zitten en je antidepressiva af te bouwen

Weer het gevoel hebben dat je alles aankunt, energie hebben gedurende de dag en vertrouwen in je lichaam om uiteindelijk je antidepressiva af te bouwen!

Ik leer je hoe je weer de beste versie van jezelf wordt! Met of zonder medicatie kun je aan je leefstijl werken en gaan voelen dat je lichaam ook vóór je in plaats van tegen je kan werken

Je wilt een gezonder leven maar weet niet hoe dat moet. Je wilt meer rust in je lijf en hoofd maar weet niet waar te beginnen. Je wilt overzicht en structuur in je dagelijks leven zodat je gezond eten heel makkelijk kunt integreren maar na 2 weken ben je al weer kwijt hoe je dit moet doen. Je wilt leren hoe je meer rust in je leven krijgt en dit vast kunt houden!

Als je energie hebt, de rust in je lijf en hoofd voelt en lekker slaapt, dan is alles makkelijker. Ook het afbouwen van je antidepressiva. Want een goed werkend lijf kan meer aan, is mentaal sterker en is de basis om goed te kunnen functioneren. 

Als er onderliggende klachten zijn die je depressie, burn-out of somberheid hebben veroorzaakt, dan is het heel belangrijk dat dit eerst wordt aangepakt en opgelost. Pas als alles lekker werkt kun je de antidepressiva beter afbouwen en er ook meer op vertrouwen dat je het zelf weer aankunt

En inzicht in jezelf, in je gedrag en met alle informatie die je leert ga je een vertaalslag maken naar het ombuigen van dit gedrag. Ik ga je leren hoe je gezonde voeding makkelijk in je leven integreert en hoe je een gezonde leefstijl eigen kunt maken, zodat je weer energie ervaart, je sterk gaat voelen en je lichaam weer kunt vertrouwen 

Alles draait om inzicht; snappen waarom je doet wat je doet. 
Om routine; blijven herhalen om iets eigen te maken. Dat broodje pindakaas zit er niet voor niets ingebakken!
Om kennis; als jij snapt waarom je iets mag veranderen en wat voor gigantische gezondheidswinst dat oplevert, dan ga je het echt wel doen! 

Ik geef je kennis, inzichten en routine. Lekker aan de bak zodat jij weer rust in je lijf en je hoofd krijgt en je weer die leuke energieke meid wordt die je was voordat je op standje overleven stond.

Antidepressiva 
Om deze af te bouwen is het van groot belang dat je lichaam optimaal gevoed is, dat alle vitaminen en mineralen op peil zijn en dat je endorfinesysteem zo min mogelijk wordt belast. We pakken alles aan om ervoor te zorgen dat je afbouw slaagt en op een zo fijn mogelijke manier verloopt. Ik sta je bij met mijn support, begeleiding, kennis en zo nodig suppletie om de eventuele klappen van de afbouw op te vangen. 

Je hoeft dit niet alleen te doen. Je mag hier hulp bij krijgen en jezelf een fijne en gezonde leefstijl aanmeten zodat je fysiek en mentaal krachtig genoeg bent om de maatschappij aan te kunnen zonder medicatie (en je misschien wel voor te bereiden op het krijgen van kindjes)

Jouw winst!

 

Heb je energie!
Heb je rust in je hoofd
Heb je weer de kracht om voor jezelf te kunnen kiezen!
Ben je van vage klachten af
Heb je geen junkfood meer nodig om je onrust weg te eten
Kun je weer lekker slapen
Heb je de focus om voor jezelf te kunnen zorgen.
Weet je wat je kunt eten en hoe je dit makkelijk integreert in je leven
Heb je bakken met kennis over een gezonde leefstijl Heb je inzicht in je lijf en hoe je daar het beste mee om kunt gaan
Weet je hoe je om kunt gaan met stress
Voel je dat je lichaam weer vóór je werkt i.p.v. tegen je
Kun je (indien nodig) je antidepressiva af gaan bouwen of ben je daar al mee bezig

Investering

Voor €140,- hebben we een uitgebreide intake waar gelijk een duidelijk plan op volgt. Ik leer ik je over de werking van je lichaam, gezondheid en alle factoren die daarop van invloed zijn. Kennis voor het leven die niemand je meer afpakt, een goed werkend lijf, mentaal sterk en geen afhankelijkheid meer van middelen. 

Vaak kom je nog één of meerdere keren terug, afhankelijk van je wensen en je voortgang. 
Een vervolgconsult kost €75,-

Ga je afbouwen? Dan houden we goed contact en maken we waar nodig weer een afspraak om je bij te sturen. 

* Hebben wij een afspraak staan maar komt er iets tussen? Geen probleem als je dit op tijd laat weten, mijn tijd is namelijk ook kostbaar en op die momenten kan ik wellicht een andere klant helpen. Bij een afzegging binnen 48 uur ben ik genoodzaakt 50% van de consultkosten in rekening te brengen
Ben je aanvullend verzekerd? Dan kun je bekijken of je mogelijk vergoeding kunt krijgen. Check hier of jouw zorgverzekeraar is aangesloten. 

 

Vergoedingen

Doordat ik, als vergoedbaar CAT therapeut, ben aangesloten bij de beroepsvereniging voor Complementair Aanvullende Therapeuten, kunt u na een consult in aanmerking komen voor vergoeding door de zorgverzekeraar. Ik behandel onder prestatiecode orthomoleculaire geneeskunde 24000.
Check zelf even hoe u bent verzekerd en of vergoeding in je pakket zit. Bekijk via deze site welke verzekeraars zijn aangesloten en behandelingen vergoeden.

 

Ben je benieuwd of ik je kan helpen?