Wat moet ik nu weer eten?

Facebook
LinkedIn

Vooral als je een nieuwe eetpatroon aangaat en je leefstijl om gaat gooien is het wel eens lastig om te bedenken wat je kunt eten. We zijn zo gewend aan dat broodje. Die is oh zo makkelijk maar voor lang niet iedereen goed helaas!

Om de boel om te gooien heb je daarom wel wat inspiratie nodig en hulp! Ik denk zoveel mogelijk mee met mijn klanten en kijk in hoeverre dingen haalbaar zijn. Alles kan maar soms zijn de dingen praktisch gewoon niet haalbaar. Dus bekijken we wat het wél kan. Eten moet namelijk leuk blijven en mag geen stress opleveren. Gelukkig zijn de meeste klanten heel blij met de veranderingen en eten ze vaak lekkerder dan ze daarvoor deden. (En soms gaat er echt een wereld voor ze open😃)

Iedere klant krijgt tegenwoordig een document met heel veel inspiratie voor ontbijt, lunch en diner. Je kunt dan lekker aan de slag, gaan ervaren wat wel of niet bij je past en zo je favorieten ontdekken waar je lekker mee af kunt wisselen 💚
Ik ben de laatste tijd weer vaak smoothies aan het maken. Hier op de foto een groene variant met spinazie en boerenkool. Maar eerlijk; mijn favo is toch wel de rode met biet. Perfect om lekker wat groente binnen te krijgen!

Meer berichten

Antidepressiva

De keerzijde van antidepressiva De hel van antidepressiva is wellicht een betere titel want ik zie zoveel narigheid van antidepressiva in de

Depressie en somberheid

In mijn praktijk behandel ik ook mensen met depressie, somberheid, burn-out, angsten en stress gerelateerde klachten. Je zou verwachten dat deze mensen