Leefstijl = keuzes maken

Facebook
LinkedIn

Hoe was je vakantie? Heerlijk genoten hoop ik? Lukte het ook om een gezonde leefstijl vast te houden of heb je jezelf laten gaan deze zomer?
Zit je lekker in je vel en ben je uitgerust? Genoten of heb je nog wel wat stress, irritatie en onrust ervaren ondanks je vrije tijd?

Het zou zomaar kunnen dat jouw endorfinesysteem niet goed functioneert als je toch niet zo’n fijne vakantie hebt gehad als je had gehoopt… Stress kan in kleine dingen zitten maar je systeem volledig uit balans halen. Eten van geraffineerde, bewerkte, suikerrijke producten kan dit ook doen! Slecht eten = stress!!!
Wanneer ga jij kiezen voor een gezonde leefstijl? Wanneer neem jij geen genoegen meer met die vermoeidheid, het rottige gevoel en het lijf wat eigenlijk al tijden roept dat het zo niet goed kan functioneren?
Pak het aan!!

Meer berichten

Antidepressiva

De keerzijde van antidepressiva De hel van antidepressiva is wellicht een betere titel want ik zie zoveel narigheid van antidepressiva in de

Depressie en somberheid

In mijn praktijk behandel ik ook mensen met depressie, somberheid, burn-out, angsten en stress gerelateerde klachten. Je zou verwachten dat deze mensen