Hormonen

Facebook
LinkedIn

Het is dat je ze nodig hebt, en dat ze ook fijne gevoelens af kunnen geven… Maar soms zouden we die hormonen wel eens achter het behang willen plakken!!

Hormonen krijgen heel vaak de schuld van onze klachten. Veel vrouwen hebben klachten als stemmingswisselingen, spanning, darmproblemen, PMS klachten zoals buikpijn, rugpijn, hoofdpijn, kramp en niet lekker in hun vel zitten. Heel veel problemen worden afgeschoven op de hormonen en dus denken we vaak dat er niets aan te doen is… FOUT!!

Je hebt heel veel hormonen in je lijf en dat lichaam regelt het allemaal op een fantastische manier…mits jij ook op een fantastische manier met dat lijf van je omgaat! Door verkeerde voeding, stress, weinig beweging en tekort ontspanning kunnen de hormonen zich heel anders gaan gedragen.
Jep, je hoeft dus geen smoesjes meer te verzinnen, je kunt er gewoon echt iets aan doen! Go for it 💚

Meer berichten

Antidepressiva

De keerzijde van antidepressiva De hel van antidepressiva is wellicht een betere titel want ik zie zoveel narigheid van antidepressiva in de

Depressie en somberheid

In mijn praktijk behandel ik ook mensen met depressie, somberheid, burn-out, angsten en stress gerelateerde klachten. Je zou verwachten dat deze mensen