Het leukste aan mijn werk…

Facebook
LinkedIn

Weet je wat het allerleukste is aan mijn werk?

Dat klanten vaak al heel snel een verandering voelen en zich in korte tijd energieker voelen en lekkerder in hun vel zitten. Klachten of lichamelijke ongemakken voelen soms al binnen 2 weken een stuk beter.

Vorige week nog een blije klant die al binnen een week die nare darmpijn niet meer voelde. Vandaag een terugkoppeling van een klant die een paar kilo kwijt is en zich al een stuk minder stram voelt met opstaan. En de laatste tijd meerdere klanten die meer rust hadden en het helemaal niet zo lastig bleken te vinden om hun leefstijl te veranderen.

Het werken aan je leefstijl kan pittig zijn, lukt niet zomaar en gaat gepaard met vallen en opstaan. Problemen zijn ook niet zomaar opgelost, vooral als er al jaren mee geworsteld wordt. In kleine stapjes werken en heel veel uitleggen over de oorzaak van klachten werkt! En als er dan verbetering is geeft dat de klant kracht en energie om door te gaan. En dat is geweldig om te zien 🙏.

Dus! Waarom genoegen nemen met klachten en een leven waar je eigenlijk niet blij mee bent, terwijl een aantal aanpassingen al kunnen zorgen voor een fijner, bewuster en fitter leven.

Meer berichten

Antidepressiva

De keerzijde van antidepressiva De hel van antidepressiva is wellicht een betere titel want ik zie zoveel narigheid van antidepressiva in de

Depressie en somberheid

In mijn praktijk behandel ik ook mensen met depressie, somberheid, burn-out, angsten en stress gerelateerde klachten. Je zou verwachten dat deze mensen