Feedback op een gesprek

Facebook
LinkedIn

Hieronder een stukje uit een prachtige mail die ik ontving na een intake.

Ik vond de afspraak ontzettend interessant. Van veel factoren die invloed kunnen hebben op hoe je je voelt was ik me eigenlijk niet bewust. Ik vond jou als persoon ontzettend geïnteresseerd in niet alleen mijn huidige klachten, maar ook wie ik ben als persoon en mijn voorgeschiedenis. Moet ook eerlijk zeggen dat ik het fijn vond dat je gewoon een jonge en frisse vrouw was. Misschien een beetje vooringenomen, maar voordat ik een afspraak had gemaakt had ik toch een beetje een stoffig beeld van een orthomoleculair therapeut en had ik een meer alternatief/zweverig persoon verwacht (haha). Ook heb ik een goed gevoel over het advies dat je hebt gegeven. Heb wel echt het idee dat je niet onnodig veel supplementen voorschreef, maar echt goed nadacht over wat zou bijdragen aan het verhelpen van mijn klachten 💚

Ik ben zo blij met dit soort berichten! Als therapeut heb je een beeld van je werk, een bepaalde aanpak en een doel. Mijn doel is om het hele plaatje compleet te krijgen juist omdat dit zo belangrijk is in de behandeling. Alleen aanpakken van voeding gaat je niet helpen als je ook veel stress hebt of grote problemen. Samen kijken we naar mogelijkheden, waar liggen knelpunten en waar kun je winst behalen. Ik ben zelf ook door schade en schande op het punt gekomen waar ik nu ben en weet dus uit ervaring dat alles in balans moet komen. Bewustwording hiervan is al een grote stap. Een hele grote naar een bewust goed leven… 💚

Meer berichten

Antidepressiva

De keerzijde van antidepressiva De hel van antidepressiva is wellicht een betere titel want ik zie zoveel narigheid van antidepressiva in de

Depressie en somberheid

In mijn praktijk behandel ik ook mensen met depressie, somberheid, burn-out, angsten en stress gerelateerde klachten. Je zou verwachten dat deze mensen