Rust in je Kop - YIN en orthomoleculaire therapie

Herken je dat gevoel dat stress de overhand begint te krijgen in je leven?
Dat je hoofd niet uitgaat en je klachten hiervan ondervindt?
Je de rust en de ontspanning niet meer kan vinden in je leven?
Of dat je jezelf beter wilt leren wapenen tegen stress?
Dan is deze dag echt iets voor jou!

Een beetje stress is niet slecht en kan je juist helpen, maar als er teveel stress aanwezig is in je leven krijgt dit invloed op je lijf. Doordat je hoofd begint vol te lopen wil vaak het lijf ook niet meer mee. Deze twee raken uit verbinding en kunnen niet goed meer samenwerken. Wat heb je nodig om uit je stress te kunnen komen en hoe pak je de gevolgen van stress aan?

Door de ontspanning van yin yoga en gezondheidswinst van de lessen uit orthomoleculaire therapie kun jij je stress op een andere manier aan gaan pakken. Een gezond lijf, goede voeding die het lichaam energie geeft, uit je hoofd komen en in je lijf gaan landen. Een perfecte combinatie!

Door chronische stress komen systemen in het lichaam onder druk te staan, loop je tekorten aan vitaminen en mineralen op, kun je problemen krijgen met je darmen en je immuunsysteem en krijg je moeite om nog goed voor jezelf te zorgen. Hormonale problemen, kort lontje, veel onrust, vaak hoofdpijn, slecht slapen en angstklachten zijn een greep uit de klachten die kunnen ontstaan door chronische stress.

Wat gaan we doen

Tijdens de trainingsdag gaan we aan de slag met het doorbreken van chronische stress en de klachten hiervan. Je gaat ervaren hoe het is meer uit je hoofd te komen en weer meer in contact met je lichaam door een aantal heerlijke YIN yoga sessies van Josette. Daarnaast leer je alles over stress en de gevolgen voor het lichaam, maar nog belangrijker; hoe je goed voor je lichaam kunt gaan zorgen door kleine veranderingen in je leefstijl. 

Een transformerende maar ook heerlijk ontspannen dag om je te laten inspireren en weer wat meer tot jezelf te komen. 

  • Je gaat inzien dat je zelf veel invloed hebt op je lijf en je stressniveau 
  • Je gaat leren hoe stress werkt en wat dit in je lichaam doet
  • Je gaat ervaren wat yoga doet met je lichaam en hoe het rust in je hoofd kan brengen
  • Je gaat de geheimen van voeding ontdekken
  • Je krijgt praktische tips om je leefstijl te veranderen 
  • Je gaat leren hoe je met goede voeding het lichaam minder stress kan laten ervaren
  • Je krijgt alle informatie op papier mee naar huis zodat je thuis verder kunt 
  • Je gaat genieten van een heerlijk voedende gezonde lunch die je lichaam geen stress geeft

Praktische informatie

Datum
Zaterdag 14 mei – 09:30 -17:00 uur

Locatie
Kerk van Haringhuizen
Dorpsstraat 9, 1769 HA Haringhuizen

Reserveren
Wij hebben 8 plekjes beschikbaar per dag. Wil je meer informatie of jouw plekje reserveren? Druk op de inschrijfknop of bel 06-10193271

Kosten
€ 160,00 per persoon (je ontvangt een factuur en mocht je aanvullend verzekerd zijn dan ontvang je mogelijk een gedeelte terug van je zorgverzekeraar. Check deze link om te kijken of je in aanmerking komt voor vergoeding.

Altijd maar moe? Niet lekker in je vel… Een hoofd vol met negatieve gedachten, onrust die maar niet wil afnemen?
Als je er niets aan doet zal het niet beter worden! 

Iedereen wil lekker uitgerust wakker worden, zijn bed uitspringen en gemotiveerd aan de dag beginnen. We willen allemaal de dag fluitend doorkomen, goed voor onszelf zorgen, gezond eten, sporten en al die klusjes die je had bedacht ook daadwerkelijk uitvoeren. Helaas is dit voor vele mensen al heel lang niet meer aan de orde, we zijn moe, hebben geen zin meer in dingen, genieten niet echt, zijn onrustig en voelen ons niet gezond en fit. 

Vaak hebben deze klachten te maken met onderliggende problemen in je gezondheid. Het gaat geleidelijk dus je bedenkt niet zo snel dat het te maken heeft met je voeding of leefstijl want dat doe je toch al jaren zo? 
Hoewel het lichaam altijd streeft naar balans en daar hard voor werkt, kan het soms teveel zijn en gaan processen achteruit. Je lichaam gaat steekjes laten vallen en dit merk je vaak als eerste aan je energie. 

Door de combinatie van Orthomoleculaire en BrainQ Therapie houd ik tijdens de behandeling niet alleen rekening met voeding en leefstijl, maar ook met het endorfinesysteem en het endocannabinoïde systeem. Veel mensen die zich vaak vermoeid voelen, niet lekker in hun vel zitten en veel stress, spanning en onrust ervaren hebben problemen met deze systemen. 

Lees hieronder eens de enthousiaste reviews van deelnemers aan eerdere trainingen.
Wil je meer informatie? Neem gerust contact met me op zodat we kunnen bespreken of dit iets voor jou is!

Reviews