Training (1 dag): Boost je energie en verbeter je stemming

Hoe zou het zijn als je weer energie gaat ervaren!  Als je wakker wordt en het gevoel hebt de dag weer aan te kunnen. Dat je niet constant wordt gehinderd door vage klachten, door pijntjes en een lijf wat niet mee wilt werken. Hoe zou het zijn als je stemming stabieler wordt en je alles wat beter aankunt. dat de dagelijkse dingen je niet overvallen maar dat jij de baas bent over hoe jij je voelt en reageert. 

Wil jij dit en heb je zin in een fijne dag vol informatie, praktische tips, gezelligheid, lekker eten en ontspannen?  Lees dan verder en meld je aan!

In mijn praktijk behandel ik vele dames met energieproblemen, stemmingsproblematiek en vage klachten. Heel vaak komen dezelfde onderliggende problemen naar voren en blijkt dat er eigenlijk altijd wel sprake is van insulineresistentie, ontstekingen, verstoringen in het endorfinesysteem en stress. Het grote probleem is dat als het lichaam niet goed functioneert het ook niet gaat doen wat jij wilt en je in een vicieuze nare cirkel terecht komt. Zo zonde, en soms al met kleine aanpassingen in voeding en leefstijl te veranderen. Vandaar deze training. Om meer vrouwen te bereiken, om meer vrouwen te leren dat ze sterker zijn dat ze denken en beter voor zichzelf mogen zorgen!

Wat gaan we doen?

We gaan deze dag aan de slag met je gezondheid! Je gaat van alles leren over de oorzaken van klachten maar belangrijker; je gaat leren hoe je beter voor jezelf kunt zorgen, hoe je klachten laat verdwijnen door middel van het aanpassen van je leefstijl en welke voeding goed voor je is. Je leert hoe je ervoor kunt zorgen dat weer energie hebt en je stemmingen stabiel kunnen blijven. Geen diëten, geen strenge voedingsprogramma’s maar leren welke voeding wel of niet goed voor je is, waar het lichaam beter van gaat functioneren en wat je echt kan voeden

Deze dag zal een fijne, informele dag met veel informatie zijn maar ook een dag om te verbinden. Even lekker eruit en samenkomen met dames die ook willen ontwikkelen. Geen klaagzang maar ervaringen delen die inzichten kunnen geven. Tussen de informatieve delen is er genoeg tijd voor een praatje of een vraag aan mij. Er wordt gezorgd voor een heerlijke, gezonde lunch zodat je gelijk al kunt ervaren hoe lekker het is om te eten volgens de principes van de orthomoleculaire en brainQ therapie.

Naast voeding en de werking van je lichaam gaat deze training ook voor een groot deel over leefstijl. Beweging, rust en ontspanning zijn belangrijke onderdelen in een gezonde leefstijl. Om te ervaren wat beweging, ontspanning en goed ademhalen met het zenuwstelsel doet sluiten we de dag af met een heerlijke yin yoga sessie die wordt verzorgd door Josette van Bewussst. Kijk eens hier als je meer wilt weten over Josette en haar mooie bedrijf

Voor wie?

Voor alle vrouwen die het eigenlijk best goed voor elkaar hebben, veel ballen hoog kunnen houden maar vastlopen op hun gezondheid. Voor al die dames die hun klachten niet erg genoeg vinden om een 1 op 1 behandeling aan te gaan maar weten dat ze eigenlijk wel iets zouden moeten doen om gezonder te worden. Voor iedereen die ondertussen al van alles heeft gelezen maar door de bomen het bos niet meer ziet! Voor alle powervrouwen die hard werken aan zichzelf maar last blijven houden van vermoeidheid, stemmingswisselingen, hormonale klachten, overgewicht en hier niet vanaf kunnen komen. 

 

Let op! Heb jij veel (fysieke of mentale) klachten, dan is een 1 op 1 behandeling wellicht een beter idee! Weet je niet zeker wat de beste keuze is, neem dan even contact op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Zet jij de stap naar meer energie en een stabiele stemming?

Je leert deze dag alles over de oorzaken van je vermoeidheid en schommelende stemming. Ik neem je mee in de werking van het lijf en geef je praktische handvatten om deze beter te laten functioneren. Met soms maar kleine veranderingen in je eetpatroon kun je gigantische verbeteringen in je energie en stemming zien. 

 

Samen bespreken we alle onderdelen die ervoor zorgen dat jouw lichaam niet helemaal draait zoals het zou moeten en geef ik je tips om hier verandering in te brengen. We hebben het over voeding, vitaminen/ mineralen, insuline- en leptineresistentie, de darmen en laaggradige ontstekingen. Allemaal factoren die jou uit balans kunnen trekken indien het niet op orde is. 

Voel jij dat je eigenlijk wel wat beter voor jezelf zou kunnen zorgen en vergeet je jezelf vaak in de drukte van gezin en werk? Wil je ook meer weten over voeding, hoe je jouw lijf weer krachtig laat werken en wat de belangrijkste onderdelen zijn naar een gezond en energiek leven? Kies dan eens voor jezelf en ga deze dag beleven. 

Praktische informatie

Waar: 
Dorpshuis ‘t Centrum
Stroet 80
1744 GM Stroet 
Deze locatie is met de auto goed te bereiken en openbaar vervoer stopt een klein stukje verderop.  

Wanneer:
Zaterdag 2 oktober 2021 van 10.30 uur tot 17.00 uur

LET OP!!! INSCHRIJVEN NIET MEER MOGELIJK!!!
Wil je graag een andere datum deelnemen aan de training, dan kun je via de inschrijfknop je interesse tonen zodat ik je op de hoogte kan houden van vervolg data. 

Investering: 

€149,- (nu tijdelijk €139,-) incl. koffie/ thee/ water, orthomoleculaire lunch, iets lekkers en afsluitende yoga sessie 

Na afloop ontvang je een hand-out met de informatie die je hebt gekregen. Zo kun je thuis alles nog eens rustig teruglezen! En, er is een erg handig en praktisch presentje te verdienen die je zeker wilt hebben, maar daar vertel ik je over tijdens de training.

 

⇒ Wil jij deze training graag op een andere locatie volgen? Of wil je dat ik een training of praatje over voeding kom geven bij jou in je bedrijf, het dorpshuis of bij de plaatselijke vereniging? Informeer naar de mogelijkheden via de contactknop

 

Twijfel jij of dit wel bij je past? Lees hieronder eens de enthousiaste reviews van deelnemers aan eerdere trainingen.
Wil je meer informatie? Neem gerust contact met me op zodat we kunnen bespreken of dit iets voor jou is!

Reviews