Traject Bewust Goed Afvallen

Afvallen. Het klinkt zo makkelijk… Gewoon wat minder eten en meer bewegen denken we, maar daar redden heel veel mensen het niet meer mee. Overgewicht kan samen hangen met vele factoren zoals insulineresistentie, darmproblemen, verstoringen in het endorfinesysteem, hormoonproblemen en stress. Door allerlei onderliggende klachten kan het zijn dat jouw lichaam niet goed meer in staat is om af te vallen, en meer bezig is met vage klachten en nare ongemakken.

Het lichaam zoekt altijd naar balans en als dat er om een of andere reden niet is door andere problemen, zal je lichaam je geen toestemming geven om vet te verliezen.. Je lichaam geeft je soms zelfs geen toestemming meer om te sporten maar zorgt ervoor dat je moe op de bank blijft zitten zodat je niet onnodig veel energie verspilt. Gevolg: je komt niet van dat overgewicht af wat je ook doet. Een crashdieet heeft je ooit wel van wat kilo’s afgeholpen maar die zitten er weer aan. Je hebt vervelende (vage) klachten door je gewicht, en zit niet lekker meer in je vel… 

Met het traject Bewust Goed Afvallen help ik jouw van je kilo’s af door onderliggende problemen op te sporen en aan te pakken. Een uniek traject dus waarbij je meerdere problemen oplost! Je verliest kilo’s, je wordt gezonder en komt lekkerder in je vel te zitten. 

 

Het traject

Met het traject Bewust Goed Afvallen help ik jouw van je kilo’s af door onderliggende problemen op te sporen en aan te pakken. Een unieke behandeling dus waarbij je meerdere problemen oplost! Je verliest kilo’s én je wordt gezonder. 

Tijdens de behandeling houd ik rekening met alle factoren die van invloed kunnen zijn op je gezondheid en dus ook je gewicht. Tijdens een uitgebreide intake breng ik in kaart wat er allemaal speelt en vanuit daar gaan we een traject aan van 30 weken. Tijdens de vervolgafspraken komen onderwerpen aan bod zoals spijsvertering, de bloedsuikerspiegel, leefstijl, bewegen, stress, ontspanning en natuurlijk alles over voeding. 

Na het traject ben je afgevallen, weet je hoe je het beste voor je lichaam kunt zorgen, wat de beste voeding voor je is en hoe je je lijf optimaal laat functioneren. 

 

Wat krijg je

♥ Een gezond lijf en minder kilo’s
♥ Een op maat gemaakt plan met duidelijke en goed toepasbare adviezen
♥ Een bak aan informatie over je lichaam, de werking van de systemen en daardoor onderbouwing voor gezonde keuzes
♥ Alle informatie op papier zodat alles rustig na kunt lezen
♥ Mogelijkheden en recept- inspiratie

Praktische informatie

Waar:
Praktijk Bewust Goed Leven.
Dorpsstraat 65a
1747 HB Tuitjenhorn. (Eigen ingang via pad rechts naast kapsalon Zoess)
(Ook bereikbaar met openbaar vervoer. Bus stopt voor de deur)

Indien nodig is dit traject ook online via bijv. zoom te volgen.

Duur: 
In een periode van zo’n 30 weken zien we elkaar 7x voor een consult. In het begin zal dit wat intensiever zijn en hoe verder het traject vordert, hoe meer tijd er tussen de afspraken zal zitten. Tussentijds zullen er een aantal bel afspraken worden ingepland en is er altijd mogelijkheid tot extra contact.

Investering: 
Voor €395,- volg jij dit traject en doe je een investering in jezelf waar je de rest van je leven profijt van kunt hebben!
(Incl. werkmap, alle informatie op papier en inspiratie-receptenboekje)

Liever niet alleen aan de slag? Je kunt je ook met een vriend/ vriendin/ kennis/ buurvrouw opgeven en samen het traject aangaan. Het kan heel motiverend en versterkend werken om samen je leefstijl aan te gaan pakken!
Na de uitgebreide intake die we 1 op 1 plaats laten vinden kom je de rest van het traject samen naar de afspraken. Jullie krijgen allebei alle informatie die je nodig hebt en een op maat gemaakt en persoonlijk plan waar je mee aan de slag gaat.  
Voor €345,- per persoon volg je samen dit traject!

 

Wil jij afvallen? Pak deze kans want er zijn altijd meer redenen om het wel te doen!!