Traject Bewust Goed Afvallen

Afvallen. Het klinkt zo makkelijk… Gewoon wat minder eten en meer bewegen denken we, maar daar redden heel veel mensen het niet meer mee. Overgewicht kan samen hangen met vele factoren zoals insulineresistentie, darmproblemen, verstoringen in het endorfinesysteem, hormoonproblemen en stress. Door allerlei onderliggende klachten kan het zijn dat jouw lichaam niet goed meer in staat is om af te vallen, en meer bezig is met vage klachten en nare ongemakken.

Het lichaam zoekt altijd naar balans en als dat er om een of andere reden niet is door andere problemen, zal je lichaam je geen toestemming geven om vet te verliezen.. Je lichaam geeft je soms zelfs geen toestemming meer om te sporten maar zorgt ervoor dat je moe op de bank blijft zitten zodat je niet onnodig veel energie verspilt. Gevolg: je komt niet van dat overgewicht af wat je ook doet. Een crashdieet heeft je ooit wel van wat kilo’s afgeholpen maar die zitten er weer aan. Je hebt vervelende (vage) klachten door je gewicht, en zit niet lekker meer in je vel… 

Met het traject Bewust Goed Afvallen help ik jouw van je kilo’s af door onderliggende problemen op te sporen en aan te pakken. Een uniek traject dus waarbij je meerdere problemen oplost! Je verliest kilo’s, je wordt gezonder en komt lekkerder in je vel te zitten. 

 

Het traject

Met het traject Bewust Goed Afvallen help ik jouw van je kilo’s af door onderliggende problemen op te sporen en aan te pakken. Een unieke behandeling dus waarbij je meerdere problemen oplost! Je verliest kilo’s én je wordt gezonder. 

Tijdens de behandeling houd ik rekening met alle factoren die van invloed kunnen zijn op je gezondheid en dus ook je gewicht. Tijdens een uitgebreide intake breng ik in kaart wat er allemaal speelt en vanuit daar gaan we een traject aan van zeker 8 maanden. Tijdens de vervolgafspraken komen onderwerpen aan bod zoals spijsvertering, de bloedsuikerspiegel, leefstijl, bewegen, stress, ontspanning en natuurlijk alles over voeding. 

Het voordeel van dit traject is dat je lange tijd mijn begeleiding krijgt, je hebt de zogenaamde stok achter de deur die veel mensen prettig vinden maar wat ik heel mooi vindt om te zien is het proces waar mensen doorheen gaan; je hebt zelf vast al veel diëten gedaan en bent iedere keer teruggevallen in je oude gedrag waardoor je nu waarschijnlijk met meer kilo’s dan ooit of met een ongezonder gevoel op zoek bent naar een oplossing. Ik geloof oprecht niet alleen maar in afvallen en daar je hele leven naar inrichten. Ik geloof in gezondheid, lekker eten, een lijf wat fijn functioneert waardoor je meer energie krijgt, meer gaat bewegen en blijer wordt. Dit ervaren zorgt voor een omslag. Je gaat voelen waar je het voor doet en kan al meer vanuit je eigen gezonde intenties keuzes maken en krijgt minder behoefte aan de slechte keuzes. 

Na het traject ben je gezonder, weet je hoe je het beste voor je lichaam kunt zorgen, wat de beste voeding voor je is en hoe je je lijf optimaal laat functioneren. Daarnaast ben je bewuster van je lichaam, de werking hiervan en kun je beter luisteren naar dat prachtige/ krachtige lijf!

 

Wat krijg je

♥ Een gezond lijf en minder kilo’s
♥ Een op maat gemaakt plan met duidelijke en goed toepasbare adviezen
♥ Een bak aan informatie over je lichaam, de werking van de systemen en daardoor onderbouwing voor gezonde keuzes
♥ Alle informatie op papier zodat alles rustig na kunt lezen
♥ Een recepten/ inspiratieboekje

Praktische informatie

Waar:
Praktijk Bewust Goed Leven.
Dorpsstraat 65a
1747 HB Tuitjenhorn. (Eigen ingang via pad rechts naast kapsalon Zoess)
(Ook bereikbaar met openbaar vervoer. Bus stopt voor de deur)

Duur: 
In een periode van zo’n 8 a 9 maanden (of langer als je langere tijd tussen de afspraken wilt) zien we elkaar 7x voor een consult. In het begin zal dit wat intensiever zijn en hoe verder het traject vordert, hoe meer tijd er tussen de afspraken zal zitten. Tussentijds zullen er een aantal bel afspraken worden ingepland en is er altijd mogelijkheid tot extra contact. 

Investering: 
Voor €440,- * volg jij dit traject en doe je een investering in jezelf waar je de rest van je leven profijt van kunt hebben!
(Incl. werkmap, alle informatie op papier en inspiratie-receptenboekje)
*  Eenmalige betaling is €440,- maar bij een aanvullende verzekering en aanmerking tot vergoeding is het mogelijk om het bedrag in delen te betalen zodat je meer vergoeding ontvangt. Vraag even naar de voorwaarden indien je hiervan gebruik wilt maken. 

Ben jij aanvullend verzekerd? Dan kun je waarschijnlijk in aanmerking komen voor vergoeding onder de noemer aanvullende behandeling/ orthomoleculaire therapie

 

Wil jij afvallen? Pak deze kans, er zijn altijd meer redenen om het wel te doen!!